lauantai 31. toukokuuta 2014

Todella helppo ruusukaalilisuke

Ruusukaaleista tekaisin nopean lisukkeen. Resepti noudattelee kasvikset.fi -sivustolta löytyvää Kermassa haudutetut ruusukaalit -reseptiä.



Ruusukaalilisuke (2 annosta)
1 pkt ruusukaaleja (300-400 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
1 prk Creme Bonjour Cuisine (esim. sipulisekoitus)
1 rkl sitruunamehua
suolaa

Poista ruusukaaleista kannat ja laita ne puoliksi tai neljään osaan riippuen koosta. Kuullota oliiviöljyssä hetkinen. Lisää Creme Bonjour ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes Creme Bonjour on lähes imeytynyt ruusukaaleihin. Lisää sitruunamehu ja mausta suolalla. Tarjoile joko sellaisenaan alkuruokana tai lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti