sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Mustikka-grahampuuro

Sunnuntaina mieleni teki puuroa. Grahamjauhot olivat sämpylöiden leipomisen jälkeen sopivasti unohtuneet pöydälle, joten eipä muuta kuin keittopuuhiin.Pakkasessa oli myös mustikoita joita ihana kummitätini minulle toi. Aivan mahtava yhdistelmä, pidemmittä puheitta. Yksi ohje löytyy myös esim. Pirkan sivuilta.


Mustikka-grahampuuro (1 annos)
2,5 dl vettä
0,5 dl grahamjauhoja
1 dl (n. 50g) mustikoita
½ rkl sokeria (esim. luomuruokosokeria)

Vispaa grahamjauhot kiehuvaan veteen. Keitä n. 15-20 min välillä sekoittaen. (Mausta tarvittaessa suolalla.) Ota kattila pois liedeltä, lisää sokeri, sekoita, lisää mustikat ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti