Brie-kasvispasta (4 annosta)
300 g täysjyväspagettia
1 iso sipuli tai 2 pientä (esim. 1 punasipuli ja 1 salottisipuli)
2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien säilytysöljyä
Pieni kesäkurpitsa (n. 300 g)
3 tomaattia (n. 300 g)
4-5 aurinkokuivattua tomaattia
1 pieni (luomu)sitruuna
½ dl cashew-pähkinöitä
1 tl juoksevaa hunajaa
Suolaa
Pippuria
150 g Brie-juustoa
Keitä spagetti ohjeen mukaan al dente. Tee sillä aikaa kasvislisuke. Pilko sipulit ja kuullota niitä hetki aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä. Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja pilko se ohuiksi viipaleiksi. Lisää kesäkurpitsat sipulien mukaan ja kuullota. Pilko tomaatit ja silppua aurinkokuivatut tomaatit. Lisää mukaan pannulle. Pese sitruuna hyvin ja raasta sen kuori, purista sitruunasta mehu, lisää nekin pannulle. Lisää hunaja ja mausteet sekä cashew-pähkinät. Hauduta pari minuuttia. Viimeiseksi lisää paloiteltu brie-juusto, kääntele kunnes juusto hieman sulaa. Tarjoile spagetin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti