sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Chilisuklaakahvi

Erilaisia suklaanmakuisia kahveja on helppo tehdä itse. Suosikkini on valkosuklaakahvi, mutta nyt kaapissa oli ainoastaan chilisuklaata. Chilisuklaakahvikin on erinomaista. Parasta löytämääni chilisuklaata, joka myös maistuu chilille ja jättää kivan jälkimaun, on Montezuma's Dark Chocolate Chilli Organic (muistaakseni Punnitse ja Säästä -kaupasta löysin).





Chilisuklaakahvi (1 annos)
Muutama pala chilisuklaata
Maitoa
Mukillinen kahvia

Paloittele muutama pala chilisuklaata mukin pohjalle. Voit kiehuttaa maidon esim kattilassa ja kaataa suklaan päälle, tai sitten yksinkertaisimmillaan kaada mukiin kahvia niin että suklaa lähes peittyy, lämmitä hetkinen mikrossa (maito lämpenee todella nopeasti), sekoita ja kaada kuuma kahvi päälle. Sekoittele kunnes suklaa on kokonaan sulanut kahviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti