tiistai 8. huhtikuuta 2014

Soijasuikaleita, vuohenjuustoa ja tulinen tomaatti-paprikahillo

Broilerin voi kivasti korvata esim. soijasuikaleilla. Tämä resepti on Pirkan sivuilta. Tulinen tomaatti-paprikahillo ei ollut kovin tulinen, joten tulisen ruoan ystävä lisää tähän vielä haluamaansa chiliä.



Soijasuikaleita, vuohenjuustoa ja tulinen tomaatti-paprikahillo (3-4 annosta)
Tulinen tomaatti-paprikahillo
½ punainen paprika (n. 200 g)
3 tomaattia (n. 250 g)
½ sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ rkl öljyä
½ rkl Sambal Oelek -chilitahnaa
½ rkl punaviinietikkaa
½ tl suolaa
Mustapippuria
½ dl hillosokeria
½ dl vettä

Lisäksi
3-4 dl soijasuikaleita (n. 1 dl/ruokailija)
0,75-1 l kasvislientä
Öljyä
200 g vuohenjuustoa

Kuutioi sipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulit. Kuullota niitä öljyssä. Kuutioi paprika ja lisää se sekaan, viimeikseksi kuutioi tomaatit ja lisää nekin pannulle. Lisää chilitahna, etikka, suola ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia, sekoita välillä. Lisää joukkoon hillosokeri sekä vesi. Kiehauta ja keitä vielä 5 minuuttia. Purkita hillo ja jäähdytä. (Valmis hillo säilyy jääkaapissa vähintään viikon)
Hillon jäähtyessä keitä soijasuikaleita kasvisliemessä n. 5-7 minuuttia, ruskista sen jälkeen pannulla muutaman minuutin ajan. Tarjoa lämpimät soijasuikaleet vuohenjuuston ja tomaatti-paprikahillon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti