tiistai 29. huhtikuuta 2014

Omena-raejuustopaistos

Illasta teki mieleni jotain makeaa. Kaapissa olis ollut suklaalevy, mutta jostain syystä jätin sen avaamatta ja paistoin raejuustopaistoksen. Googlen hakusanalla "raejuustopaistos" ei valitettavasti löydy ainakaan helpolla montaakaan erilaista versiota, ainakaan itse en pitänyt mantelirouheversiosta sitä joskus kokeiltuani, mutta onneksi kuitenkin törmäsin jokin aika sitten tähän Puolivoltin ohjeeseen, jossa oli vaihtoehtona ananasmurskaa. Mutta muokkasinpas vähän reseptiä ja laitoinpas tilalle omenaa. Tää on melkein kuin omenarahkapiirakka, ilman pohjaa. Ja melkolailla terveellistä, voin vakuuttaa.




Omena-raejuustopaistos (2 annosta)
½ prk rahkaa (125 g)
½ prk raejuustoa (125 g) - Keso on erinomaista
0,5 dl maitoa
1 kananmuna
1/4 dl steviasokeria
1 omena pilkottuna

Sekoita ainekset. Laita kevyesti voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteessa n. 40 minuuttia. Maistuu ihan sellaisenaan.

1 kommentti:

  1. 'Titanium' for the food. Titsaniums – Ingredients & Colors - Titaniums
    Titsaniums: This is a staple ingredient in all kinds of meat, titanium granite fish, seafood, titanium straightener meat. It is also columbia titanium pants present in many 대딸 야동 other dishes like, meat, mens titanium braclets

    VastaaPoista