Hitaasti haudutettua ruispuuroa, melkein 2 tuntia haudutuskattilassa, ja cafe latte. Täydellisyyttä hipoen.
Ruispuuro haudutuskattilassa (1 annos)
3,5 dl vettä
1 dl ruisjauhoja
ripaus suolaa
Laita haudutuskattilaan vesi ja ruisjauhot. Hauduta pienellä lämmöllä 1,5-2 h. Lisää suola.
Cafe Latte (1 annos)
Lämmitä kattilassa lähes kiehuvaksi 1-1,5 dl maitoa (itse käytän kevytmaitoa). Vaahdota maidonvaahdottimella. Laita kahvikuppiin n. 1-1,5 dl vahvaa kahvia ja lusikoi maitovaahto päälle.
Alkuperäisessä cafe latte -ohjeessa käytetään pohjalla espressoa ja päällä reippaasti, 2-3 dl maitovaahtoa. Mulla ei kuitenkaan ole espressokeitintä ja tämä oma ohjekin on mulle varsin hyvin passannut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti