Tauko... ärsyttää tämä tietokoneetta oleminen. No, jospa asiaan olisi tiedossa parannusta jossain vaiheessa.
Fazerin joulukalenterista oli epähuomiossa jäänyt pari viimeistä luukkua avaamatta. Joo, kyllä näin voi käydä. En yleensä syö mitenkään erityisen paljon suklaata ja taas opittiin että turha mun on sitä suklaajoulukalenteriakaan ostaa kun en edes muista luukkuja avata.
Sitten olin ostanut pari banaania, vaikken erityisemmin pidä banaanista. Miksi sitten ostaa banaaneja? Niinpä, hyvä kysymys. Kuoret alkoivat uhkaavasti osoittaa jo mustumisen merkkejä, joten jotain oli pakko keksiä. Uunibanaani iltapalaksi kuulosti jo todella hyvältä ratkaisulta. Tutkin netin ihmeellistä maailmaa ja ohjeita oli taas vaikka minkälaista. Päätin tehdä kolmea erilaista uunibanaanikokeilua. Fazerin joulukalenterin luukun takaa paljastui obduktion jälkeen sitruunatäytteinen maitosuklaapala, joka sopi erinomaisesti uunibanaanisuunnitelmiini.
Uunibanaanit kolmella tavalla (2-4 annosta)
2 banaania
Margariinia uunivuoan voiteluun
Suklaata (mikä tahansa suklaa periaatteessa käy), 1 konvehti riittää
Hunajaa
Vaaleaa siirappia
Voitele uunivuoka. Kuori ja puolita banaanit. Koverra kahdesta puolikkaasta hieman pois. Laita hienonnettua suklaata koloseen. Kuorruta yksi banaanin puolikas hunajalla ja yksi siirapilla. Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia (itselläni taisi olla aika paljon pidempäänkin, makuasia). Tarjoile välittömästi, halutessasi vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti